HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2010.10.07. 22:31 Galacs drifTeam

A kezdetek:

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy Taz. Pontosabban nem volt, 2008-ban Taz még nem Taz volt, de... még csak nem is kék. Pályafutását narancs-fekete-kék-itt ott pirosban "pompázva" kezdte. Az akkori mezőny ugyan még nem volt ilyen jól eleresztve lóerőkkel, de már akkor sem tartozott az erős gépek közé. Megfelelően terelgetve ennek ellenére már ekkor is sikerült elég szép eredményeket elérnie Gábornak. Konkrétan egy erősen széria-közeli autóval, (meg mondjuk némi szerencsével mert mint tudjuk T.Z.-nek elmelegedtek már a gumijai a visszahívások végére (pfúúúde le fognak cseszni a többiek ezért :D )) sikerült az ELSŐ helyet megszereznie. Ezzel bezsebelte első serlegét, amihez azért pár társat már sikerült tenni, hogy ne árválkodjon ott a szekrény tetején. Hosszú napom volt, úgyhogy most eldobom a billentyűzetet. Némi képanyaggal még ellátlak titeket, (pontosabban a drifter.hu), lássátok hogy régi videókon melyik autónak kell csápolni a monitor előtt :)

 

Dáwid / Galacs DrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr592355068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása