HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.05.30. 22:50 Galacs drifTeam

Átalakulás.

Mivel a blog, indulása óta, gyakorlatilag ugyan úgy néz ki, és már többeknek is feltűnt hogy a fejléc kép sem igazán aktuális, elhatároztuk, hogy megjelenésileg kicsit alakulunk. Elképzelések vannak, és már némi hozzájárulás is, új fejléc formájában. Rövid időn belül, egy teljesen új külsővel megyünk tovább, a fejléckép, pedig maradjon addig meglepetés. (mindenkinek, aki az elmúlt 3 órában nem nézte az oldalt, mert akik megtették, azok már tudnak valamit :) )

Ha az elkövetkező napokban, időnként kicsit érdekesen néz ki a blog, akkor az azért van, mert képes vagyok, az éppen használatban lévő sablont is piszkálni, úgyhogy nem meglepődni :)

 

Üdv.:

Dáwid/GalacsdrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr472944757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása