HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.03.15. 23:08 Galacs drifTeam

"a fehér"

Szép jó estéket mindenkinek.

Ma kint voltunk egy remek edzésnapon Tökölön, úgyhogy kicsit sikerült csökkenteni a gumifüst iránti elvonási-tüneteket. Az új autó nem készült el, és Taz még téli álmot alszik, mi pedig gyávák voltunk felébreszteni a fenevadat, így csak nézőként vettünk részt a mai napon. Jó volt újra kimenni, az idő szép volt, és megvolt az első idei "drift fíling" (idén ez volt az első nap amikor ki tudtam menni) Este meglátogattuk a "fehéret" aki már egy ideje nem fehér, sőt, elég távol áll tőle. Egy telefonos képen láttam először, akkor kifejezetten megijedtem tőle, annyira... érdekes színű volt a telefon kijelzőn. Így kicsit tartva mentünk meglátogatni, de nagyon meglepődtem, ugyanis k?rvajó lett a színe. Még hasonló sincs a mezőnyben, így sikerült olyan színt választani, amiről elég jól meg lehet különböztetni a többitől. Volt aki fénykép alapján Niki E30-ához próbálta hasonlítani, de felesleges, élőben látva nagyon látványosan köze sincs hozzá. Igazából fénykép egyszerűen nem tudja visszaadni, próbálkoztam, de a műhelyben, elég korlátozottak voltak a lehetőségek. Szépen alakul, a motortérben még kicsit kócosak a dolgok, de szépen fésülődik. Az ablakok gyönyörűen lefóliázva, és berakva. (köszönet a Bóka Fóliának) Van még vele munka, de már látszik a vége. Reméljük, a következő edzésen, (bár jól éreztük magunkat) már nem csak nézőként vehetünk részt. Most pedig a képek, az Exfehér-ről:

Dáwid/GalacsdrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr882742986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása