HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.12.23. 08:36 Galacs drifTeam

Köszönet Nektek!

Kedves Olvasó!

Az idei évet teljes mértékben pozitívan zárhatjuk le. A 2011-es év elején több cég is mellénk állt és támogatott minket céljaink elérésében. Galacs Gabi élete első Pro évét a 6. helyen zárta, sőt még dobogóra is sikerült felkerülnie. 

Ez évben Kunmadarason és Taszáron is beülhettetek Gabi mellé, amit természetesen meg is tettetek minden egyes alkalommal :) Itt el is kezdeném az első köszönet nyílvánításomat felétek. Köszönjük kedves drukkerek a pálya széléről történő drukkolást, tapsot, kiabálást amit eddig Gabi kapott tőletek! Remélem a tábor létszáma csak duzzadni fog! :) Cserébe mi jövőre kitaláltunk nektek egy jó kis játékot amit majd kellő időben megtudtok :) Megpróbálunk minden évben majd 2 videót összehozni nektek, ahogy ezt ez évben is tettük. Természetesen a videóink legyártását igazából egy embernek köszönhetjük, Kiszely Máténak!

Ha nem ismernétek drága Máté barátunkat akkor röviden annyit róla, hogy a Fanat-x Tuning Team egyik alapító tagja. Persze nagyon tehetséges a kamerához és a vágó programokhoz is amit nem egy videón már bebizonyított ! A videók készítésében még köszönetet szeretnék mondani a JSZV Tuning Klub-nak is.

A legelső támogatónk a Hasper Tuning és szervíz volt akik a kipufogó rendszert csinálták meg nekünk. Már a 2012-es rendszert is megcsinálták Christine alá ami mondhatni, hogy BRUTÁLIS lett :) Ezúton is szeretném megköszönni nekik a munkájukat amit majd Ti is hallhattok jövőre :) Nehéz lesz nem meghallani amúgy :P

A második körben csatlakozott hozzák a Bókafólia akik lefóliázták Gabi verdájának az ablakait, hogy ne láthassátok, hogy Galacs driftelés közben lenyom egy doboz sört, bever egy hambit és utána még rá is gyújt!!!! :) Köszönjük szépen nektek srácok :)

Majd következett a legnagyobb támogatónk a Kárászy-KONI páros. Kárászy István, Gabi verdája alá egy olyan futóművet gyártatott le Hollandiába amire közel 2 hónapot vártunk.A Kárászy cég pénzt és időt nem sajnálva készítette el Galacs számára a tökéletes futóművet. Nagyon szépen köszönöm Kárászy Istvánnak és cégének a munkájukat!

Majd jött a Bluecast aki a honlapunkat fogja elkészíteni, remélem, hogy legkésőbb január elején már ott olvashattok még több információt rólunk. A honlapon megtudjátok, hogy mivel is szeretnénk nektek kedveskedni. Szerintem nagyon nagy sikere lesz! :) Mondjuk miért ne lenne, hiszen én találtam ki....... :D

A fejlesztési időszakban csatlakozott a támogatóink köréhez az MMC chiptuning .
 Minya Mihály több programot is elkészített a verdához amiket jövőre próbál majd ki Gabi.
Köszönjük szépen neked Mihály, hogy a legjobb tudásod szerint készítetted el a programokat!

Köszönetet szeretnék mondani egy külföldön élő fiatal házaspárnak, akik nagyon sok mindennel támogattak bennünket. Nekik  köszönhetjük, hogy nem ázunk meg ha esik az eső. Galacs kobak védőit és már leülnünk is van hova, egy fáradt nap után. Sokkal szebb és praktikusabb a belső tér a szép taposókkal. Továbbá nekik köszönhetjük a piros gumikat és még egy jó pár új gumit is. Jövőre beszereljük az általam csak "csoda kütyünek" hívott műszert is amit tőletek kaptunk. Kedves Zita és Robi, mindent köszönünk nektek!!!!! :)

A pro mezőnnyel új egyesületet is váltottunk. 2011 eleje óta Galacs Gabi a Driftgarage
színei alatt versenyzik. Őszintén mondva a legerősebb egyesület a hazánkban és a legsegítőkészebb! Köszönünk nektek mindent srácok! Természetesen köszönetet szeretnék mondani Remetehegyi Lászlónak és Herczeg Orsolyának a munkájukért, rengeteget dolgoznak a pilóták és az egyesület érdekei nevében.

Köszönöm szépen kedves barátomnak Galacs Lacinak az egész éves munkáját és a rengeteg pénzt amit belefektetett, hogy testvérét segítse ezzel. Laci éjjeleken és nappalokon át dolgozott az új verdán, hogy időben kész legyen. Munkájának
nyomai mindenhol látható, hiszen még a fényezés is az ő keze alatt készült el!

Köszönetet szeretnék mondani a már törzsgyökeres szerelő gárdánknak Pál Andrásnak és Kosztolánszki Istvánnak akik mindenhova jöttek velünk és dolgoztak a versenyeken!

Köszönöm szépen Flautner Dávidnak az éves munkáját, Christine díszkivilágítását, blogolását, web fejlesztéseit :)

Mindenkinek szeretnék Békés Boldog Karácsonyt és Sikerekben gazdag új évet kívánni! Jövőre találkozunk! :)

 

Pancho/Galacs DrifTeam

(kicsit belekontárkodtam xD   -Dáwid/Galacs DrifTeam )

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr43490071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiszelymate 2011.12.23. 10:36:00

Nektek is Kellemes Karácsonyt, és gumifüstben gazdag boldog új évet srácok!!!!! ;)
süti beállítások módosítása