HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.06.13. 00:30 Galacs drifTeam

Christine

Először is, mindenkinek szeretnénk megköszönni, aki kilátogatott, és csápolt-tapsolt-kiabált-szurkolt Galacsnak, a tegnapi tököli éjszakai futamon. Ütős kis este volt, nagyon jól éreztük magunkat. A pálya bejött az autónak, és Gábornak is, mert láthatóan elég jó köröket tudott menni. Végig nagyon szépeket autózott, a taxizástól kezdve, a dobogó 3, fokáig (bár megmondom őszintén, a kvalinál, kicsit be voltam sz.rva :D ). Nagyon jó volt látni-hallani, hogy a közönség-tapsoltatásnál, Galacs neve után következett a hangzavar, bárki is volt az ellenfele. Délelőtt, került az autóra némi dísz-világítás a Bóka fólia jóvoltából (meg az enyémből :P ), így jobban mutatott az autó, az éjszaka folyamán. Az egyik szpíker el is mondta mire emlékezteti az autó elején a "mosoly" és ez megtetszett nekem annyira, hogy a Fehér, megkapta a rendes nevét. A Fehér mostantól kezdve:

Külön köszönjük, hogy kilátogattak hozzánk támogatóink, a Hasper tuning, akik egy krómozott kipufogóvéget is felajánlottak nyereményjátékra, a Bóka Fólia, és a Fanat-x is. Külön meglepetés volt, egy régi jó ismerős kilátogatása is, aki eddig sosem volt Driften, de egy nyereményjátékon az övé lett a két belépőjegy, így kilátogatott barátnőjével együtt ott csápolt velünk, egész éjszaka. Reméljük sikerült megfertőzni őket a gumifüsttel, és máskor is kilátogatnak :) Kiszely Máté, akitől a blog új fejlécét is kaptuk, ismét alkotott :)

 

Egyelőre nem kaptok több képet, mert a "hivatalos" fotók még nem jelentek meg, de nem várok a poszttal tovább. Legközelebb teszek képeket is, ígérem.

Üdv.:

Dáwid/GalacsDrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr142979338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása