HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.08.29. 21:51 Galacs drifTeam

Nájtszéríz Máriapócs.

Szép estét mindenkinek! Mint ígértem visszatértem, rendezvényrésztveszek, vagyok, írok, és zaklatlak titeket, nehogy unatkozzatok :) Szóval Csütörtök éjszaka leutaztunk a nekünk nem (és a hétvége történéseit elnézve senkinek sem) unalmasnak tűnő Máriapócsra :) Letáboroztunk, elfoglaltuk a depo egy részét, ugyanis elég szép csapattal sikerült megérkezni (5 autóval+Christine, és 15 emberkével foglaltuk be a környéket :D ) Szombaton az edzésé volt a főszerep, Gábor egész nap ment, ízlelgette a pályát, és láthatóan elég jól ment. Legutóbbi máriapócsi látogatásunkon még kicsit lassabb volt az autó a többiekhez képest, hiába ment nagyon szép íveken, az érintési pontokhoz Galacsos pontossággal közel, a tempó még nem volt az igazi. Az új Koni futóművel viszont már bőven tudta azt, amit vártunk is tőle, így vasárnap a Kvalin sikerült is az 5. helyre tennie magát Gabinak. Nem indult túl egyszerűen a nap, ugyanis a jó időben az autó elkezdett melegedni, de Laciék napközben gatyába rázták a hűtést, és délután már a Taxizásban is részt tudott venni. Garázsszomszédunk, a Narancs drift team sem unatkozott délután, ugyanis  Zsolt, kicsit túl komolyan vette az utolsó, külső érintési pontot (mint rajta kívül még páran a hétvégén) és átformálta a narancs E30 jobb elejét. Szerencsére nem volt túl komoly, a futóművet sikerült rendbetenni, a karosszéria munka nagyrészét össznépi ragasztószalagozással sikerült megoldani, így kicsit bibisen ugyan, de versenyképesen folytathatta a napot. Este, a kvalifikáción Gábor az 5. helyre terelgette Christine-t, tsuisoban pedig a bántóan beteg kipufogóval, és egy félhalott váltóval felvértezett Kalydi Tamással került össze. A szürke hangforrás a versenyre egyetlen 3-as sebességfokozattal rendelkezett. Az első körben, Gábor ment elöl, ahol is egy elég látványos 9-1-es pontozással verte meg Kalydit, a másodikban, ahol viszont Gabi hátul ment, egyszerűen nem tudta lekövetni Tamást. Annyira lassú volt a beteg váltó miatt, hogy Gábor mindig "kibutult" a driftből. Amikor elöl volt, látványosan elhagyta a Tamást, de mivel mögötte nem sikerült driftben tartani az autót, ezért többszöri visszahívás után, de Kalydit hozták ki a bírák győztesnek. Ez alkalommal sajnos elég hamar "végeztünk" és nem sikerült Gábornak újra éjszakai dobogóra állni, de Nikinek hála, a DriftDarage nem maradt kupa nélkül. Képek feltöltés alatt, ahogy jönnek, lesznek. Addig is a szokásos "lopott" képek videók. A sajátok folyamatban.
Üdvözlettel.:
Dáwid/GalacsDrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr493189214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása