HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.07.25. 21:40 Galacs drifTeam

Münchenből jöttünk!

Üdv minden kedves olvasónak!

 Mint tudjátok a hétvégén Tökölön drift verseny zajlott le, azaz félig meddig zajlott le.

Egy kicsit visszamegyünk az időbe úgy 1 hetet. Galacs Gabi verseny bringája már lassan 3 hete átalakítás alatt volt mikor kaptam egy telefont Münchenből. Egy fiatalember érdeklődött, hogy bérbe lehet venni még Gabi régi autóját azaz TAZ-t.

20 perc beszélgetés után abba maradtunk, hogy eljönnek Münchenből Galacs Gabit megnézni. Az edzés napján újra csörgött a telefonom......"Itt vagyunk már a versenyen merre mennyek?" hangzott a telefonból. A fiatal házaspár mosolyogva kereste Galacsot és alig várta, hogy élőben lássák az új bringát.

A messziről érkező "Angyalokat" Rabóczki Róbertnek és Újvári Zitának hívják akik időt és pénzt nem kímélve látogattak meg minket.

Ezúton is szeretném megköszönni nekik a segítséget, ugyanis meglepetésként egy vadiúj 17-es gumiabroncsot is hoztak Gabinak!!

Nagyon szépen köszönöm nektek! :)

Pancho/Galacs DrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr933097901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása