HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.10.21. 22:26 Galacs drifTeam

Egy kis nézegetni való télire

Kellemes hűsölést mindenkinek. Elmúltak a szép idők, lassan téli-gumis időszak jön, lehet csúszni akaratlanul is, pályán kívül is, sapi-kesztyű bekészítve, aztán mit csináljon az átlag drift-fan ha egyszer elfogy az idény... Hát egyrészt, repesve várja az első havat, hogy az a fránya pulóver ujj, állandóan beleakadjon a kézifékbe (mert ugye a kéziféket mindenki csak rendeltetésszerűen, a gépjármű rögzítésére használja :) ) másrészt pedig nézegeti újra és újra, a nyáron készült videókat, képeket, meg persze a GalacsDrifTeam új fejlécét ami természetesen újra Kiszely Máté keze khm... egere munkáját dicséri. időközben elkészül új videónk is, amit már láttatok néhányan, de ide még nem került ki, úgyhogy pótolom is a hiányosságot, de előbb felsorolom hogy kiknek is van benne melója, ideje ebben az egészben, amire csorgathatja a kedves szurkoló a nyálát :) Először is köszönjük szépen a szurkolóknak a rengeteg csápolást, örülést, együtt-morgást, és egyáltalán a jelenlétüket, Gábornak, és az egész csapatnak nagyon jól esik látni, hogy nem csak a saját szórakoztatásunkra csináljuk ezt az egészet, hanem boldogítunk vele jónéhány embert. Szintén szeretnénk megköszönni a Fanat-Xnek, az egész éves örömködést, videókat, képeket, és minden egyebet. Neeem, nincs vége, a JSZV-nek is mondanék köszönetet és a CarsAndGirls-t sem hagynám ki a sorból. Most hogy ezt a 3 mondatot leírtam (eredetileg ennyinek indult az egész poszt, csak a videót akartam linkelni :D )  adom is a beígért videót.

 

További kellemes gumifüst-várást,

üdv.: Dáwid / GalacsDrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr963321013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása