HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.09.11. 01:05 Galacs drifTeam

Tököl-edzés.

Szép estéket kívánok! Kicsit rendhagyóan, az edzés napról külön írok, ugyanis a versenyre sajnos nem fogok tudni kimenni holnap, de azért történt annyi minden, hogy érdemes leírni (meg idővel némi képanyaggal is ellátni :) ) Reggel egy gyors sátorállítás után az autóflotta (mindkét autó kint van Tökölön) gyors átnézése, felgumizása, meg tankolása után, már támadták is a pályát Gáborék. Tazt, egy gyors szárnypróbálgatásra bérelték ki, és egész nap a street-pálya betonját koptatta, míg Gábor, a Pro-pályán alakította át füstté a gumikat. Már sokan tudják, hogy készültünk egy kis meglepetéssel, egy garnitúra piros gumi képében, amiket Gabi meg is villantott pár kör erejéig, és látványos pirosas füsttel borította be a tököli nagykocka környékét. Került Christine-re még egy adag matrica, a JSZV, és a Fanat-X tuning jóvoltából. Illetve még felkerült az autóra, egy Go-Pro kamera is, amivel nagyon jó kis videókat alkottak a srácok, ennek eredményét majd kicsit később, láthatjátok, egy összetettebb csapatvideóban. (de pssszt.... titok :P ) Szóval érdemes lesz kimenni holnap is, nagyon látványos versenyeket, és piros füstöt láthattok, egy nem akármilyen rendezvényen. Jah, és persze nem mellékesen Gabi remekül, 3. helyre kvalizott, első ellenfele pedig sajnálatunkra, Zalabai Zsolt lett. Képek videók, és a versenyről poszt, hamarosan, de majd valaki mástól :(


Üdvözlettel: Dáwid/GalacsDrifTeam


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr663217098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása