HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.02.01. 21:51 Galacs drifTeam

Tél van.

Tél van... Meg hideg... meg szünet (legalábbis a driftben) így "kicsit" elmaradtak a posztok is, meg a történések is, de az utóbbi időben azért összegyűlt pár dolog, amivel érdemes foglalkozni. Az egyik, hogy az eddiektől eltérően nem a Sixteen, hanem a Driftgarage színeiben támadjuk a jövő évet. A másik és a leglényegesebb dolog EZ:

Ő lesz a csapat új tagja. Még csókolomal köszönünk neki, de remélhetőleg sikerül összebarátkozni vele időben. Elég nagy lépés lesz, a 3.5 után, de a mezőny annyira (ló)erős lett az utóbbi időben, hogy muszáj volt meglépni. A motor nem Taz-ba kerül, hanem másik autó épül. Jelenleg még elég üres a bódé, de már alakul. Bukócső már benne van, és a hátulja is már "lábon" áll a gépezetnek. A hétvégén voltam a helyszínen, és csináltam pár képet. Csak telefonnal készültem (pontosabban nem készültem, így csak telefon volt nálam) így a képek minősége nem egy Sajt-fotó, de a lényeg látszik rajta. Ennek az autónak még se neve, se dekorja, se ötlet akármelyikre, úgyhogy jelenleg még csak "a fehér" néven fut. Ötleteket várunk :)

 Elnézést kérek ezért a hatalmas eltűnésért, ígérem mostantól kicsit sűrűbben próbálok életjeleket adni itt a blogon, és megpróbálok beszervezni valakit, aki posztol akkor, amikor én éppen nem tartom be az iménti ígéretemet.

Dáwid / Galacs DrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr152632103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása