HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.02.08. 21:05 Galacs drifTeam

Vélemény nyílvánítás

Tisztelt Olvasók!

 A Galacs DrifTeam véleménye és észrevétele a 2011-es drift idény elején a következők:

1. Galacs Gábor továbbra is részt kíván venni az MDSZ által szervezett versenyeken.

2. Bízunk abban, hogy az MDSZ képes lesz színvonalas versenyeket lebonyolítani ebben az idényben is.

3. Nagyon reméljük, hogy a létrejött”Szövetség” és az MDSZ közötti viszony helyre áll és együttes erővel fogják ezt a sportot népszerűsíteni.  Úgy véljük, hogy mindkét félnek azon kéne dolgoznia,hogy ezt a sportot minél több emberrel szerettesse meg. Kicsiny országunk nagyon tehetséges pilótákat tudhat magáénak, akiknek minél több  esélyt meg kellene adni a fejlődésre és külföldi pályafutasrá is egyaránt.

 Véleményem szerint nem árthat a sportágnak egy kis felfrissülés, mint pl: új helyszínek, verseny fajták , rendezvények.

Minden csapat és pilóta próbál újabb és újabb fejlesztéseket végrehajtani, ezt természetesen a szebb és izgalmasabb csaták érdekében. Sokak nagy áldozatot hozva ennek érdekében, mi sem várunk többet se az MDSZ se a „Szövetség” részéről  csak annyit mint a pilóták, csapatok, egyesületek hoznak a színvonalasabb versenyek érdekében.

Bízom benne, hogy DRIFT LESZ MÉG DURVÁBB LESZ!!!!!

Üdvözlettel:   Pancho/ Galacs DrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr532647749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása