HTML

Galacs DrifTeam

A Blog a Galacs DrifTeam eredményeit, az autókat, és a csapat pilótáját, Gábort mutatja be. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg az oldalt, a csapatot, és Galacs Gábort alias Sírkövest.

2011.07.07. 10:04 Galacs drifTeam

Az ígéret szép szó, ha nem felejtem el, még szebb... :)

Az idei első tököli edzésen ismertem meg Kudó Gergőt, aki egy frissen, idegenből szerzett bajor készülékkel támadta volna a nagykockát, ha az autó is úgy gondolta volna. Akkor nem gondolta úgy, de azért alaposan szemre, és s.ggre vételeztük a gépet. Tetszett, (mondjuk nekem minden tetszik, ami eléget valamit, és ettől megy :D ) de ami igazán megfogott az az ülés benne. 2 darab, eredeti Recaro lakott az autóban, de nem ám egy hétköznapi változat... Jó kis sport ülés, ami természetesen állati kényelmes, tart is rendesen, viszont nem természetesen full motoros. Minden állítható rajta, a magasságtól, a deréktámaszig, motorosan. Már akkor kinéztem magamnak, hogy ha egyszer sok pénzem lesz... de nem lett. Viszont az ülések eladók, úgyhogy megígértem Gergőnek, hogy kiteszem a hirdetését a Blogra. Ha valakinek van rá egy kis spórolt pénze, és igazi ülésben szeretne ülni, ami tart is, kényelmes is, és még olyan extrái is vannak amik sok komoly, drága autók üléseiben sincsenek, akkor lesse meg a hirdetést, és zaklassa Gergőt nyugodtan.

racing-bazar.hu/versenyautoalkatresz/ules-ov/recaro_idel_seat_c_versenyules_elado

 

Üdv.: Dáwid/GalacsDrifTeam

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://galacsdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr33046548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása